Всичко за пастата
Знаете ли каква е кулинарната визитка на ла белла Италия? „Паста, пица, пармиджано". А срещали ли сте някъде израза „Butta la pasta" - слагайте я във водата!.. Съпругът се връща от работа, ужасно е гладен, пастата трябва да се готви. Защото никой уважаващ себе си жител на Ботуша не яде претоплена паста. Ценителите твърдят, че има над 300 вида паста. Някога познавахме само дългите макарони и нашенската юфка, днес италианската паста е с цялото си величие на нашия пазар. И толкова активно го е завладяла, че предизвиква известен смут. Разнообразието е доста объркващо - кончилиа, фузили, ригатони, дзи-ти... И куп варианти на един и същи вид - в размера, цвета, състава. А чували ли сте израза „Сосът чака пастата"? Защото освен да познавате видовете паста и да знаете как да я употребявате, трябва да изберете и подходящия сос. И това въобще не е избор основаващ се на личен вкус. Болонезе или арабиата, фрути ди маре или алфредо? Освен всички тези важни неща За любителите на паста, книгата съдържа и най-вкусните предложения, които италианската кухня предлага.
Kниги от същия жанр
-
Съчетаване на храни с напиткипечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Производство на млечни продукти в домашни условияпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Голямата книга на подправкитепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Българска традиционна кухняпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Десерти за диабетиципечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Оризпечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
Готварска книга за гъбитепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Кухнята на Вангапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ястия с дреболии и колбаси. Сосове и гарнитурипечатна:
5.80 лв.
2.96 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.