Свинско месо
Още от поредицата Любими домашни рецепти
-
-
-
-
-
-
-
Печена рибапечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
Готварските техники и умения - книга 1печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Мъже в кухнятапечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Готвим за 20 минутипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Туршиипечатна:
7.90 лв.
4.03 EUR -
Мед, маслини, октоподпечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Най-вкусните рецепти от европейската кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Краят на хранатапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
12 стъпки към суровоядствотопечатна:
12.95 лв.
6.62 EUR
Има ястия, които са безспорно вкусни, но има и такива още пo, които ни карат да забравим доброто възпитание и до последно да обираме със залък чинията, нищо, че тя отдавана е изтъркана до блясък. Няма място за безпокойство, защото всеки е изпадал в такава ситуация при поднесена тава със сочен свински джолан с картофи, мариновани свински ребърца, до златисто изпечена вратна пържола или друсан кебап. При ребърцата даже е още по-сладко, защото можеш до насита да си ближеш и пръстите. И хич да няма друга причина, за една банска капама е редно да се извади глиненият гювеч от дъното на шкафа. Ред месце, ред кисело зеле, розова сланинка, чубрица и чесън, после няколко часа на бавен огън и, за да се подсили апетита у чакащите, се пълнят чашите с червено вино.
Ей това е хубавото на зимата, че все ще намерим оправдания, когато прегрешим с ядене и пиене. Празници много, фурната щедра на топлина и аромати, чаши пълни. Как да устои човек на такива изкушения?!
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.