Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Готварската книга на отчаяните съпруги - твърда корицапечатна:
45.00 лв.
23.00 EUR -
Супер салатипечатна:
64.80 лв.
33.13 EUR -
Лесни ястия всеки денпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Съвременна празнична кухняпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Най-вкусните ястия от най-известните световни кухнипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Микровълнова кухняпечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Всичко в един тиганпечатна:
17.00 лв.
8.69 EUR -
Тесто и тестени изделияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.