Чийзкейк
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Ябълките. Ябълковият оцетпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Джобен наръчник за производство на домашна ракияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
69 изпитани афродизиакапечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Ястия с месопечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ловните рецепти на Бай Данчопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Съчетаване на храни с напиткипечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Chocolate - Indulge Your Inner Chocoholicпечатна:
29.90 лв.
15.28 EUR -
Салатипечатна:
3.50 лв.
1.78 EUR -
Стара градска кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
„Взимаш сирене и го стриваш, докато стане меко. Поставяш го върху медна решетка, прибавяш мед и го посипваш с пшенично брашно. Загряваш го и го охлаждаш”. Този текст, намерен между кулинарните препоръки на гръцкия писател Атенай и датиран от 230 година след новата ера, всъщност е рецептата на любимия ни и толкова модерен днес чийзкейк. Поне така твърдят изследователите…
На малко сладкиши са посветени цели дебели книги и това едва ли се дължи на хилядолетната му възраст, по-скоро – на неповторимия вкус.
Има любители на сладкишите, които в буквалния смисъл са обсебени и този фин сладкиш. Не случайно една от посветените му книги носи впечатляващото заглавие „Лудостта чийзкейк” /автор Джон Сегрето/.
Чийзкейкът има безброй разновидности и позволява игра на фантазията. Но има и строги правила, които трябва да се следват.
Тази книга ще ви научи как да приготвяте божествен чийзкейк и ще ви разкрие най-популярните рецепти, които шестват по света.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.