Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Административно право и административен процеспечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Слонът и драконътпечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Правилата на мафиятапечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Новата икономика - За индустрията, правителството и образованиетопечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Новите положения в Закона за устройство на териториятапечатна:
22.80 лв.
11.65 EUR -
Да правим бизнес като Nokiaпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Маркетинг: кратко, точно, яснопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Работата за мен е забавлениепечатна:
29.00 лв.
14.82 EUR -
Ястия с каймапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.