Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Закускипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Тайните на винопроизводствотопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Тенджера под наляганее-книга:
3.00 лв.
1.53 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Класическа кухняпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Коледапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ловните рецепти на Бай Данчопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Кашер - храна за здраве и духпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Любими семейни рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Ориент експреспечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.