Зимнина в буркани
Изданието запознава читателя с основните изисквания при консервирането на хранителни продукти от растителен и животински произход в домашни условия.
Консервиране на зеленчуци
Консервиране на месо и риба
Консервиране на плодове
Сурови и мариновани плодове и плодови подправки
Компоти, сокове, нектари, пюрета
Желета, сладка, конфитюри и мармалади
Приготвяне на сладка и конфитюри и стерилизиране в тенджера под налягане
Kниги от същия жанр
-
Билките и подправките - храната чудо в кулинарията и медицинатае-книга:
5.00 лв.
2.55 EURпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Българска национална кухняпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
Магията на сосоветепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Всеки ден с Жак Пепенпечатна:
29.95 лв.
15.31 EUR -
Удоволствието от чаяпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Спагетие-книга:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Сборник рецепти за ученическите столове и бюфетипечатна:
59.00 лв.
30.16 EUR -
Готварските техники и умения - книга 3печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Хомо Футурус
Година: 2005
Страници: 96
Тегло: 0.08 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.