Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Зимнина: Туршиипечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Ориенталска кухняпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Средиземноморска кухняпечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Домашен Пирпечатна:
34.90 лв.
17.84 EUR -
Зърнени храни и варивапечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Салати и предястияпечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
Българска национална кухняпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Дребни сладки и бисквитипечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Готвим на сачпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.