Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Усещане за вкус. Пролетпечатна:
9.90 лв.
5.06 EUR -
Готварска тетрадка за 200 рецепти на...печатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Вкусове от близо и далече-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Печена рибапечатна:
2.20 лв.
1.12 EUR -
Производство на домашни ракии, ликьори и плодови винапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Малки домакински вълшебствапечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Ястия с колбасипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Веганствопечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Ловните рецепти на Бай Данчопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.