Българска национална кухня - Български език
Това цветно подаръчно издание, създадено от ненадминатите познавачи на кулинарните тайни от списанието „БонАпети” - съдържа не само емблематични за българската национална кухня рецепти. То е майсторски илюстриран кулинарен пътеводител на България, който вдъхновено ни води в различните краища на страната, за да опитаме рибена чорба в Приморско, пататник - в Родопите, чомлек и капама – в Банско; да се отбием в Троян по ракиено време, а в Мелник да се насладим и на природа, и на вино...
Но най-важното, което ни казва тази книга е, че българската кухня е кухня за душата, защото се приготвя с много любов и вещина.
Kниги от същия жанр
-
Рецептурник - 3 частпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Супи и задушени ястияпечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Плодови и млечни коктейлипечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
12 стъпки към суровоядствотопечатна:
12.95 лв.
6.62 EUR -
Италианска кухняпечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Кулинарна библияпечатна:
49.95 лв.
25.53 EUR -
Министерство на хранатапечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Cuisine Bulgareе-книга:
7.00 лв.
3.57 EUR -
50 постни рецептие-книга:
8.40 лв.
4.29 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.