Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Стари семейни готварски рецептипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Великолепните кулинарни пътешествияпечатна:
49.90 лв.
25.51 EUR -
Коледна кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Идеалните макаронипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Домашно лечение с природни средствапечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Всичко за пастатапечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Плодове в бурканипечатна:
6.90 лв.
3.52 EUR -
Когато душата похапва в Параклисапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Билки и домашни средства при болести на храносмилателната системапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.