Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Да сготвим за приятелипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Магията на рибната кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Ястия с картофипечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Рибена кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Храните на любовтапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Здравословно храненепечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ресторантът-организиране и управлениепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Бирена кухняпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Постни ястия за ценителипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.