Българска енциклопедия на Виното
Първа по рода си енциклопедия на виното у нас. Справочникът разглежда подробно производството на виното от древността до наши дни и представя виното като културен феномен. Специално акцентира на производството на вино в България като представя винарските райони и изби с най-добрите им вина. Допълнително е включена информация за ценители - за аромат, език, послевкус и цвят на виното, а също така и класация на най-добрите вина в България и по света.
Kниги от същия жанр
-
Агнешко - рецептипечатна:
6.99 лв.
3.57 EUR -
Рецепти с телешко и говеждо месопечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Френска кухняпечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Микровълнова фурнапечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Най-вкусните козунаци за Великденпечатна:
3.90 лв.
1.99 EUR -
Супер салатипечатна:
64.80 лв.
33.13 EUR -
1300 коктейла в Наръчник на Нюйоркския барманпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Коктейли и напиткие-книга:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Лесни ястия всеки денпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Труд
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2004
Страници: 264
ISBN: 9789545289002
Баркод: 9789545289002
Тегло: 0.60 кг.
Размер: 22.00x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.