Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Да оцелеем в кризитепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Българска традиционна кухняпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Енергияпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Обезщетения при временна неработоспособностпечатна:
9.80 лв.
5.01 EUR -
Стари градски рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
500 италиански ястия, които непременно трябва да опитатепечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Въпроси и отговорипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Подпрагово убеждаванее-книга:
10.00 лв.
5.11 EURпечатна:
13.00 лв.
6.64 EUR -
Нормативната структура на правотопечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.