Джобен наръчник за производство на домашни вина
В книгата в сбита форма е разгледан въпросът за гроздето като съровина за производство на вина в домашни условия. Дадена е технологична характеристика на основните винени сортове грозде. Обърнато е внимание на основните показатели, обуславящи качеството на вината. Посочени са конкретни технологични схеми, граничещи до рецептури за производство на различни типове вина с добри вкусови качества. Обърнато е внимание и на грижите, които трябва да се полагат при съхранението на вината в бъчви и наливането им в бутилки. Описани са основните болести по вината, срещани у нас, и начините за тяхното предотвратяване и лекуване. Дадени са конкретни указания за съхранение на джибрите.
Kниги от същия жанр
-
Аз, готвачът на Живковпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Овче, козе и биволско мляко и продукти от тяхпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Рецепти за здравословни... изкушенияпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Шоколадпечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Морски деликатесипечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Зодии на вкуспечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Вкусни ястия само с 5 съставкипечатна:
64.80 лв.
33.13 EUR -
Българска традиционна кухняе-книга:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Ловните рецепти на Бай Данчопечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 168
ISBN: 9789548372213
Баркод: 9789548372213
Тегло: 0.12 кг.
Размер: 12.50x16.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.