Джобен наръчник за производство на домашна ракия
Какво ще научим от тази книга:
- алкохолна ферментация
- отлежаване и бутилиране
- дестилация
- бистрене на ракиите и наливане в бутилки
- производство на високоалкохолни напитки
- приготвяне на полуфабрикати, захарен сироп, карамел
- производство на ликьори чрез директно ползване на плодовете и др.
Плодови вина, плодови ракии и плодови ликьори.
Горещи напитки с плодови сокове.
Греяни вина и греяна ракия.
Kниги от същия жанр
-
Халогенна кухняе-книга:
2.50 лв.
1.27 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Пътят на чаяпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Любими ястия със свинско месопечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Малката голяма готварска книгапечатна:
35.00 лв.
17.89 EUR -
Рецепти с телешко и говеждо месопечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Ястия с каймапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Китайската кухняпечатна:
8.90 лв.
4.55 EUR -
Закуски и дребни сладкипечатна:
6.80 лв.
3.47 EUR -
Бяло, зелено, червенопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Еньовче
Категория:
Кулинария
,
Напитки, Цигари
Година: 2011
Страници: 88
ISBN: 9789548372190
Баркод: 9789548372190
Тегло: 0.10 кг.
Размер: 12.00x16.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.