Чийзкейк
Още от поредицата 99 кулинарни шедьоври
-
-
-
-
-
-
-
Българско кулинарно Възражданепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Любими семейни рецептипечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Веганствопечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Кухнята по време на постипечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Любими ястия със свинско месопечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Вкусна книга - разкази, забравени под мушаматапечатна:
9.80 лв.
5.01 EUR -
Ароматни треви и сухи подправкипечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR -
Коледапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Супер салатипечатна:
64.80 лв.
33.13 EUR
„Взимаш сирене и го стриваш, докато стане меко. Поставяш го върху медна решетка, прибавяш мед и го посипваш с пшенично брашно. Загряваш го и го охлаждаш”. Този текст, намерен между кулинарните препоръки на гръцкия писател Атенай и датиран от 230 година след новата ера, всъщност е рецептата на любимия ни и толкова модерен днес чийзкейк. Поне така твърдят изследователите…
На малко сладкиши са посветени цели дебели книги и това едва ли се дължи на хилядолетната му възраст, по-скоро – на неповторимия вкус.
Има любители на сладкишите, които в буквалния смисъл са обсебени и този фин сладкиш. Не случайно една от посветените му книги носи впечатляващото заглавие „Лудостта чийзкейк” /автор Джон Сегрето/.
Чийзкейкът има безброй разновидности и позволява игра на фантазията. Но има и строги правила, които трябва да се следват.
Тази книга ще ви научи как да приготвяте божествен чийзкейк и ще ви разкрие най-популярните рецепти, които шестват по света.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.