Усури/брой 88

Още от поредицата Усури

Усури/брой 88

(3.50 от 2 гласа)











В новия си, 88-и поред брой сп. „УСУРИ” предлага
ТАЙ ДЗИ СВЪРЗВАНЕ


Да осъзнаем ролята в живота си, ни се иска непрекъснато в отношенията ни с другите. Затова танцуваме, затова обичаме и дори целуваме... Всичко тези неща обаче показват, че проглеждаме истински не когато общуваме с думи, а щом замълчим.
Тай дзи – практиката на Силви, преподава точно това потапяне в себе си. Чувстваш вътрешния поток – проектираш ли го навън пък, светът става благ за твоите усилия.
Силви обаче не предлага отговори за живота – той умее да те накара да осъзнаеш въпросите, които те човъркат все повече. Стъпвайки на ръба на осезаемото, си готов вече сам да им отговориш. Или да ги преобразуваш в други, както препоръчва пък Лилия. Защото животът е свързване не просто с другия, ами на първо място с нашите собствени потребности. Затова и е така важно да проумяваме себе си.

В този брой ви показваме различни начини да го направим – за едни то е равносилно на възнасяне; при други – невъзможно без връщане в минали животи. Осъзнаване са ни завещали и древните атланти в Бегликташ, за него можем да си говорим просто докато закусваме... здравословно. Но по-добре е да замълчим: нали Силви, дори движейки се, пак е в покой... А това е истинското ни състояние. Там, където играта свършва и започваме ние самите.

В „УСУРИ” този път ще прочетете за:

ДВИЖЕНИЯ, КОИТО НОСЯТ МИР
Силви Велев се свързва с невидимото чрез тай дзи

ЛЕЧЕБНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ХИПНОЗА
Опознаване на „аз”-а в минали животи

ДОКОСВАНЕ ДО АТЛАНТСКАТА ЗЕМЯ
Великата цивилизация създала и Бегликташ

МИСИЯТА ДА ВЪЗРОДИМ ЛИМЕЦА
Къде расте у нас и как се мели

ДЕЦАТА, КОИТО НЕ ЯДАТ МЕСО
Шест начина да обогатим менюто им

ИЗКУСТВЕНАТА ХРАНА Е НА ВРАТАТА
Учените обещават пържолите да нямат кръв



  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.


Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Аргед
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2011
Страници: 100
ISSN: 1312266588
Поредица: Усури


ИМЕТО „УСУРИ” ВИНАГИ Е БУДЕЛО ЛЮБОПИТСТВО. То обаче няма нищо общо с усурийските тигри, защото е съчетание на понятия от санскрит. У - това е енергията, която идва от ИЗТОЧНИКА, носи идеите и животворните вибрации на КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ; СУР пък побира в себе си космическата мъдрост, еволюцията, изминатия път, натрупания опит; и накрая идва ред на И - това е изявеното във видимия свят сега. Целостта на всичко това ражда УСУРИ – не само думичката, но и самото списание . Придружете ни в нашето приключение за духа и ще откриваме заедно себе си – всеки месец с всяка страница...


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: