Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Завладей българитее-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
8.99 лв.
4.59 EUR -
12 приказки от Белегастпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Гарнизон Василискпечатна:
15.99 лв.
8.17 EUR -
Погребани тайнипечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Дамата от езеротопечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Избрани творби - том 5: Новелипечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Мълчаливата съпругапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Ана Каренина - луксозно издание в два томапечатна:
39.90 лв.
20.40 EUR -
Бяс - проявление, том 1печатна:
24.00 лв.
12.27 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.