Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
Къщата на глухияе-книга:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Тайният дневник на Мерилинпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Всички цветя умиратпечатна:
8.90 лв.
4.55 EUR -
Далечепечатна:
8.98 лв.
4.59 EUR -
Френска връзкапечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
През мене-книга:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Вълнуващи нощипечатна:
6.80 лв.
3.47 EUR -
Доброжелателнитее-книга:
12.50 лв.
6.39 EURпечатна:
22.00 лв.
11.24 EUR -
Преустройството
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.