Тънкости на приготвянето
Разказите в тази книга се занимават с деянието, предхождащо самото приготвяне на съответното ястие. Основната тънкост за мен е именно то - от неговия замисъл, до самото му изпълнение. Съществуват безчет специалисти, които могат детайлно да опишат гастрономическата част по много по-оригинален от мен начин, целта ми не беше такава. За мен изкуството на приготвянето започва много преди животното да се превърне в продукт, който се очаква да бъде обработен и гарниран.
Деница Дилова
Съдържание:
- Възкресенията на един амур
- Сюрреализмът на охлюва
- Непокътнатият шаран на Днепър
- Гълъб в супата
- Субтропикът на рака
- Разкритията на Алеко Дундич
- Славен ден
- Тънкости на приготвянето
- Въдворяване на покварените
- Нежен лов
- Послеслов от автора
- Рецепти
Kниги от същия жанр
-
С любовта на лъвицапечатна: 14.00 лв. -
30 паундапечатна: 15.00 лв. -
Ъкриджпечатна: 7.00 лв. -
Ловецът на хвърчилапечатна: 15.00 лв. -
Съкровищата на Вълчан Войводапечатна: 10.00 лв. -
Речник на погледитее-книга: 12.99 лв. -
Кораб на мечтитепечатна: 8.99 лв. -
Заедно на пътпечатна: 9.90 лв. -
Ластиципечатна: 13.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.