Тъмната империя - книга 3

Още от поредицата Тъмната империя

Тъмната империя - книга 3

(4.70 от 10 гласа)











Колко човечни са тъмните и колко мрак има в човешките души? Кои са най-чудовищните чудовища? Какво се лекува с магия и колко болка може да донесе тя? Как един полубог се превръща в бог и може ли да бъде победен? Как ще завършат ухажванията на висшия демон и може ли едно човешко момиче да намери мястото си в Ада? Колко перлички са нужни за един брак и от какво светват те?

Заключителната, трета книга на „Тъмната империя“ дава отговор на тези и много други въпроси, среща ви с любими герои, кара ви да се смеете и да тъгувате заедно с тях.



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Година: 2021
ISBN: 202163730

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: