Строителна техника - брой 6/2016

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 6/2016

(4.11 от 9 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

В началото на октомври Инжконсулт подписа договор за официално представителство с Joy Global, водеща американска компания за минна техника с основни марки Joy и P&H. Тя е специализирана в инженеринга и производството на машини, съоръжения и комплектни технологични линии за открити и подземни рудници.
 

В края на ноември Hitachi Construction Machinery (Europe) представи в Амстердам поредния етап от въвеждането на нови верижни и колесни багери от серия Zaxis-6, както и нов челен товарач от серията ZW-6. Машините са разработени и конструирани с помощта на водещата японска технология на Hitachi при пълно съобразяване с потребностите на клиентите в Европа.

От средата на септември, в рамките на два месеца, Мегатрон организира своеобразно турне на дъмпера Doosan DA30-5, който бе предоставен на клиенти за тестване в реални работни условия в български кариери и мини. Изключително интересно е как нашите фирми възприемат съчленения самосвал на своите обекти.

В брой 6 / 2016 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете:

ГБС - Инфраструктурно строителство се довери на Hitachi – доставката включва два 36-тонни верижни багера от моделите ZX350LC-5B и ZX350LCN-5B, както и 28-тонен челен товарач ZW310-5B
Минидъмперът – малкият голям самосвал: използването му в България все още набира скорост, но това положение ще се промени значително през следващите години
Аматех: Продуктивно партньорство за цял живот - от юни 2016 Аматех ООД представлява официално гамата смесители за производство на асфалт, инсталации за битумни емулсии и полимер-модифициран битум на Ammann
Инжконсулт и Joy Global на българския пазар – Инжконсулт се насочва целенасочено към пазара на минна техника
Дебют на Caterpillar 323F LN – новият 23-тонен верижен багер може да се оборудва със система за автоматизиране на копаенето

Още отличници от новото шесто поколение на Hitachi – част 1: най-новите модели колесни багери и 15-тонен челен товарач в близък план
Минитоварачите JCB вдигат летвата – английският производител предлага пълна гама колесни и верижни модели с отлична видимост и горивна ефективност
Kramer – експертът в компактните товарачи
Kleemann: производителност и икономичност - мобилната роторна трошачка Kleemann MR 110 Z EVO2 е универсална машина, която може да се адаптира към най-разнообразни условия за работа
Интербулит Екип: Да потеглиш на чисто – мивките за колела на самосвали са винаги актуални
Volvo Compact Assist отговаря за плътността на асфалта – нова система на Volvo CE в помощ на пътните строители
Doosan DA30-5: око да види, ръка да пипне – тестване на дъмпер (съчленен самосвал) с капацитет 28 т в български условия
Отзвук от Case Rodeo 2016 – българските оператори в състезанието със строителни машини Case се представиха по-добре от 2015 г.
AdBlue при строителните машини



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
ISSN: 201662080


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: