Строителна техника - брой 5/2018

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 5/2018

(3.77 от 13 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 5 / октомври 2018

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА разговаря с Николай Колев, управляващ директор на М-Транс. Освен личното му израстване в сферата на сервиза и ремонтите на земекопна, товарачна, подемна и транспортна техника той споделя и как действително се сервизират машините в България. За съжаление се налага изводът, че сервизите на някои официални вносители не са на необходимото ниво, което създава много проблеми на фирмите, експлоатиращи такава техника.
Елтрак България предлага широк спектър от ремонти, които могат да удовлетворят в най-висока степен потребностите на клиентите. Компанията има и различни програми за реновиране на едра техника, които имат за цел да предложат на клиентите машина Caterpillar „добра като нова“ - на част от цената. Елтрак България разполага със сервизни бази в София, Варна, Бургас и Стара Загора, където се извършва превантивно, гаранционно и следгаранционно обслужване и ремонт на техниката.
В началото на септември Зет и Ем Прайвит Ко. достави нов 18,5-тонен колесен багер Hitachi ZX170W-6. Машината е от най-новото поколение на японския производител и се отличава с над 100 подобрения спрямо предходната генерация, които допринасят както за допълнително увеличаване на производителността и ефективността, така и за намаляване на разходите за експлоатация и поддръжка.
В брой 5 / 2018 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
Новият верижен багер Mecalac 15MC – лидерът в градското строителство
Дебют на минибагер Volvo ECR18E
Интервю с Димитър Иванов, управител на Никас ООД и Корект ИВ ЕООД – изборът сега и в бъдеще определено е Komatsu
Тайтън Машинъри България на Пловдивския панаир
Отзвук от Пловдивския панаир – есен 2018: какво показаха вносителите на строителна, кариерна и подемна техника (фоторепортаж)
Hamm: рекордно производство и разширяване на завода
Мобилен компресор Kaeser Mobilair M27 – очаквано добра комбинация между мобилен компресор и мобилен електрогенератор
Производителността – ахилесовата пета на строителството (част 2)



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 201862894


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: