Строителна техника - брой 3/2018

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 3/2018

(4.00 от 19 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

 Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 3 / юни 2018

 
В края на април Виртген България пусна в експлоатация нов асфалтосмесител Benninghoven ECO 2000 край гр. Гоце Делчев. Той гарантира производителност от 140 т/ч. Инвестицията в новата инсталация е направена от фирма Бистрица 2002 ЕООД. За съхранението на полимер-модифициран битум се използва най-модерна система.
По време на най-голямото изложение за строителна техника за годината – Intermat 2018 (Париж, 23-28 април), Hitachi CM представи два специализирани верижни багера: Hitachi ZX210LC-6 с телескопично рамо и Hitachi ZX135US-6 с удължаващо се рамо. Тези машини са много подходящи за дълбоки изкопи в тясна работна среда, например изграждане тунели на метрото.
Булдозерите и автогрейдерите Case заемаха централната позиция в зоната Пътно строителство на щанда на Case CE по време на изложението Intermat 2018. Тези машини предлагат нови технологични решения и ниски разходи за експлоатация и поддръжка заедно с всички преимущества, идващи от марка с една от най-дългите традиции в този продуктов сегмент.
 
В брой 3 / 2018 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
Гуми OTR на Continental - специално за строителни и селскостопански машини
Минни самосвали с твърда рама от Volvo CE
Kramer 8155 – нов флагман в гамата: 9-тонният челен товарач открива нов сегмент в продуктовата палитра на немския производител
Пет иновации на Mecalac, променящи строителството - уникални машини, решения и системи от реномирания европейски производител
В обектива: хибридните багери Komatsu на Ростер ООД
Faresin: Малки машини за голяма производителност - телескопични товарачи от гамите Small и Compact на италианския производител
Двигатели за вграждане от Kubota - с два нови модела компанията навлиза в пазарна ниша, където ще се конкурира с традиционни участници като Perkins, Deutz, Caterpillar, Volvo.
Елтрак България: следпродажбено обслужване на най-високо ниво
Алки-Л отпразнува 20 години



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 201862826


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: