Строителна техника - брой 1/2018

Още от поредицата Строителна техника

Строителна техника - брой 1/2018

(4.25 от 4 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 1 / февруари 2018

 
В средата на ноември 2017 г. Роланд Трейдинг достави багер-товарач Mecalac TLB 890 на своя дългогодишен клиент ДАР-80 ООД, Русе. Това е първата нова машина Mecalac за българска фирма, последвала старта на сътрудничеството между Mecalac и Роланд Трейдинг през 2017 г.
От началото на 2018 г. Сигма България е официален представител на HIMOINSA, един от водещите световни производители на електрогенератори. HIMOINSA, част от Yanmar Group, е международна корпорация, основана през 1982 г. Тя разработва, произвежда и дистрибутира оборудване за електрозахранване – от дизелови и газови електрогенератори, осветителни кули и табла за управление, до много специални варианти на електрогенератори – за влагане във фотоволтаични системи и с хибридно задвижване.
Преди повече от 30 години Hamm стана първият производител, който въведе на пазара осцилиращ бандаж при валяците за асфалт. Само за последните пет години специалистът в технологиите за уплътняване е доставил над 3000 машини с тази уникална система. Днес един от всеки четири двубандажни валяка, произведени от Hamm, разполага с бандаж с осцилация. При избор от над 30 модела Hamm предлага най-голямата гама валяци с осцилация в света.
 
В брой 1 / 2018 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
LiuGong 877H в минната индустрия - Геотрейдинг достави 24,5-тонен челен товарач на една от най-големите мини в България
ЕТ Камен Калчев с нова сграда в София - очаква се по-голямата част от производството на кофи и друг прикачен инвентар да се прехвърли там през пролетта
Новият Volvo EW240E – премиера на новата претоварваща машина за скрап на Volvo CE
Hitachi ZW150-6 – еволюция в детайли: дебют на новия японски 12-тонен челен товарач
Идва ново поколение багери Caterpillar – част 2
Keestrack R5e – производителност и икономичност в едно: нова мобилна роторна трошачка с дизел-електрическо задвижване
Обновени минитоварачи от Case CE
Още икономии на гориво с Doosan DL420CVT-5 – новият 23-тонен челен товарач разполага с вариаторна трансмисия от ZF
Атмикс приветства карбоновата технология на CIFA – интервю с Иван Ачовски, управител на Атмикс
Иван Грашев от ГБС ИС за изкуството да управляваш голям машинопарк – интервю
Двигатели от Volvo Penta и Kubota
Как да избегнем честите ремонти на трошачните машини – десет примера от реалния живот
Престижна награда за челните товарачи на Case СЕ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2018
ISSN: 201862700


Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: