Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Рецептурник - 1 частпечатна:
18.00 лв.
9.20 EUR -
Сборник в памет на проф. д-р Живко Сталевпечатна:
45.00 лв.
23.00 EUR -
Събирателно дружествопечатна:
9.80 лв.
5.01 EUR -
Магнатитепечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Диагностика и промяна на организационната културапечатна:
21.00 лв.
10.73 EUR -
Данъчно облагане на разходите и приходите на фирмитепечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Изгради страхотен бизнес сега! 7 начина да увеличиш в максимална степен печалбите си на който и да е пазарпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Енциклопедия по счетоводство - комплект том I, том IIпечатна:
42.00 лв.
21.47 EUR -
Създайте МАРКА-ТРЕПАЧ и разбийте конкуренциятапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.