Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Данъците и данъчният процес във въпроси и отговорипечатна:
26.40 лв.
13.49 EUR -
Конституция на Република България 2007печатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Директен и дигитален маркетинг на здравия разумпечатна:
33.99 лв.
17.37 EUR -
Как да станете суперзвезда в маркетингапечатна:
7.00 лв.
3.57 EUR -
Защита на конкуренцията. Държавни помощипечатна:
13.00 лв.
6.64 EUR -
Дивечова кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Вкусни картофипечатна:
48.80 лв.
24.95 EUR -
Стара градска кухняпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Брилянтният мениджър: Онова, което знаят, правят и казват най-добрите мениджърипечатна:
15.60 лв.
7.97 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.