Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Декоративните костенуркипечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Експерт по стайните растения, книга 2печатна:
15.95 лв.
8.15 EUR -
Пълна илюстрована енциклопедия на възлитепечатна:
11.99 лв.
6.13 EUR -
Ръката предсказва - пълен наръчник по хиромантияпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Джобна енциклопедия на повериятапечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Пловдивска енциклопедияпечатна:
13.99 лв.
7.15 EUR -
Експерт по стайните растенияпечатна:
26.95 лв.
13.77 EUR -
Немската Овчарка: пълен справочникпечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Идеи за красотапечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.