Кулинарна енциклопедия
Защо ако добавим плодове в сладкиш, те потъват? Как да предотвратим залепването на ориза по дъното на тенджерата? Как да почистим старателно глава карфиол?
Kниги от същия жанр
-
Стара градска кухняпечатна: 4.00 лв. -
Консервиране на месо и месни деликатеси в домашни условияпечатна: 5.00 лв. -
Пърленки. Чеснови хлебчета. Фокачипечатна: 4.90 лв. -
Храните на любовтапечатна: 5.00 лв. -
Днес готвя аз!печатна: 19.99 лв. -
Зимнина: Плодовепечатна: 3.80 лв. -
Постна кухняпечатна: 5.80 лв. -
Класически супипечатна: 5.00 лв. -
Ябълките. Ябълковият оцетпечатна: 10.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Рийдърс Дайджест
Страници: 352
ISBN: 9789549935523
Баркод: 9789549935523
Тегло: 1.50 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.