Киран - Жената на воина или Любов за оцеляване

Още от поредицата Киран. Правото на най-силния

Киран - Жената на воина или Любов за оцеляване

(4.29 от 14 гласа)











Ако си кадет S-клас, те чака блестящо бъдеще - предстои ти да служиш в най-силната армада в галактиката и да направиш главозамайваща кариера. Ако си иристанска принцеса, те чака блестящо бъдеще – дълъг, щастлив живот като Единствена и любима жена на самия повелител на планетата и най-силен войн на Иристан. Ако си виждаща от клана Аерд, те чака блестящо бъдеще – длъжността на велика ейтна-хассаш и на практика, безсмъртие. Но ако си едновременно и кадет, и принцеса, и виждаща Аерд, те чакат проблеми. Много големи проблеми. И дори любовта ти няма да е обикновена, а за оцеляване.



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: