Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Ужасните болестипечатна:
2.49 лв.
1.27 EUR -
Паметта на тялотопечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Един ден в Древен Римпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Фекални драми - пиесипечатна:
13.99 лв.
7.15 EUR -
День ангелапечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Как да се справим с обществените поръчкипечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Ислямска декларацияпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Шесторката от Кеймбриджпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Мохамедпечатна:
6.50 лв.
3.32 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.