Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Пътят към дрогатапечатна:
4.90 лв.
2.50 EUR -
Руска и българска литературапечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Стара градска кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Four Blondesпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Моят първи картинен атлас на животните в светапечатна:
4.99 лв.
2.55 EUR -
И. М.печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
ЦСКА повече от отбор!печатна:
7.20 лв.
3.68 EUR -
Хищни ноктипечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Откровенията на хирургапечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.