Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
ВИС 2печатна: 7.00 лв. -
Обща технология на виното - том 1печатна: 28.00 лв. -
Архитектите на Луциферпечатна: 20.00 лв. -
Работа в екип - джобен наръчникпечатна: 3.90 лв. -
Непознатият Радойпечатна: 10.00 лв. -
История на четенетопечатна: 12.00 лв. -
Цената на свободата - Либия зад кулисите на преговоритепечатна: 9.00 лв. -
Войната. Кратка историяпечатна: 14.00 лв. -
Световното времепечатна: 19.80 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.