Катриона - Принцеса за специални операции - Част 1

Още от поредицата Катриона

Катриона - Принцеса за специални операции - Част 1

(4.61 от 36 гласа)











Тя не е от тези, с чието име на уста рицарите се хвърлят на подвизи, менестрели не възпяват красотата й. Затова пък, тя е умна, енергична и властолюбива… Запознайте се – Катриона Ринавиел Уитримана, принцесата на Оитлон или по-просто – Страшилището. 

И няма значение, че от наследницата на Оитлон бягат всички годеници – нейните врагове се скатават още по-чевръсто. И какво от това, че никой, дори собствените й родители, не я обича, затова пък всички се боят от нея. 
И Катриона едва ли би намерила щастието си във всичко това, колкото и да се самозалъгва… ако в един прекрасен ден, не я похищава Динар Грахсовен, владетелят на Далария. 
Животът на Кат безвъзвратно се променя – тя се сдобива с любящ баща, приятели и куп неприятности, най-голямата от които е любовта. 
Но Катриона ще се справи! Нали затова е принцеса за специални операции…



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Година: 2019
ISBN: 201963023
Поредица: Катриона

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: