Катриона - Капан за принцесата - Част 2

Още от поредицата Катриона

Катриона - Капан за принцесата - Част 2

(4.56 от 16 гласа)











Всяка девойка мечтае именно тя да бъде принцесата, в която ще се влюби прекрасният принц… Но Катриона е родена, за да властва и всичките й мисли са единствено за добруването на държавата. Но какво да прави, ако в добре обмислените планове се намесват чувствата? И как да разбере дали любовта й е истинска? Защото, докато Кат е уверена, че е влюбена в Аршхан, сърцето й предателски замира, когато погледът й се срещне с този на владетеля на Далария, за когото не съществува думата „не“. 

И докато разиграва поредната си увлекателна партия за живот и власт, наследницата на кралство Оитлон не предполага, че кесарят на Прайда също има свои планове за започналата игра. И потънала в ежедневните проблеми на държавното управление, Катриона не забелязва как все повече и повече се оплита в паяжината на неговите интриги…



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Година: 2019
ISBN: 201963058
Поредица: Катриона

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: