Как да подобрим кулинарните си умения
Това е най-добрият наръчник за всеки, който иска да стане истински „шеф” и да обере овациите в кухнята. Навлезте в света на кулинарното изкуство, водени от Марк Уилям Алисън, майстор готвач и преподавател. Следвайте кратките специализирани указания и натрупайте умения и самочувствие! Марк Уилям Алисън ръководи департамента за кулинарни науки на университета „Джонсън и Уелс” в Шарлът, Северна Каролина, САЩ. Той има над 30 години опит в ресторанти, хотели и като преподавател. Като шеф и лектор е носител на многобройни награди и грамоти.
Kниги от същия жанр
-
Направи си сам сирене, кашкавал, кисело млякопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Виното - всичко, което трябва да знаем за негопечатна:
24.90 лв.
12.73 EUR -
Готварска книга за мъжепечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Кулинарна съкровищницапечатна:
9.30 лв.
4.75 EUR -
Тесто и тестени изделияпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Веганствопечатна:
7.50 лв.
3.83 EUR -
Да сготвим за приятелипечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Кулинарни изкушенияпечатна:
9.50 лв.
4.85 EUR -
Ястия от билковата градинапечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Книгомания
Година: 2012
Страници: 128
ISBN: 9789548432382
Баркод: 9789548432382
Тегло: 0.54 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.