И заживели щастливо

И заживели щастливо

(3.95 от 21 гласа)











 Или какво става след последното изречение на приказките.

"И заживели щастливо е книга за личната отговорност! Щастието не се продава на килограм, нито подарява. Приказните герои преминават изпитания, за да заживеят щастливо. А заживееш ли щастливо, минаваш успешно през изпитанията. Като яйцето и кокошката са трудностите и щастието.

 Как да изградим щастливи партньорски отношения и как днес Човекът изобщо да се преживява по-щастлив - за това става дума в тази книга. Разбира се, че става дума и за Любовта, която ни прави щастливи. Но се замисли, читателю, дали не ти е по-лесно да не обичаш, отколкото да обичаш. Особено себе си.
 
Десетилетният ми опит, прочетените книги, народната мъдрост доказват, че за да си щастлив, трябва да си цял, отвъд полярностите мъжко - женско, силно - слабо... Щастието е във всякаквостта. И приемането ѝ! Това е основният смисъл на психотерапията. Щеше ли да я има психотерапията, ако не беше възможно превръщането на нещастието в щастие?
 
В приказката-живот Героят има точно толкова сили, колкото смята, че заслужава да е щастлив. Ти колко смяташ, че заслужаваш, читателю? Щом държиш в момента тази книга в ръце, означава, че вярваш в заслуженото щастие. Приятно четене на подсказките, маркиращи Пътя на щастието. То не е цел. Път е. Книгата ще ти помогне да вървиш по него и да проправиш път и на идващите след теб.
 
И заживели щастливо - така свършват приказките. Ако още не си заживял щастливо, читателю, значи не е свършила приказката ти! А може би тепърва започва? Приятно четене, а след това и приятно писане на собствената приказка с щастлив край!
 
Не отлагай! Дванайсет без пет е!"
Мадлен Алгафари



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: