Долината на драконите - Магическа експедиция - Част Втора

Още от поредицата Долината на драконите

Долината на драконите - Магическа експедиция - Част Втора

(4.94 от 36 гласа)











Винаги помни – когато си безродно сираче, ще си виновна дори, когато просто си се отклонила от пътя на чуждо заклинание. Винаги знай – вечерите с началниците на тайните служби до нищо добро не водят, особено, ако на вашата маса неочаквано седне Владиката на драконите.

Но винаги вярвай, че дори от най-безнадеждната ситуация има изход, дори той да води във вледенения, засипан от снегове Горлумски лес.
Само че никога – никога! – не нарушавай забраните на Черния дракон. Иначе всички предишни опасности ще ти се сторят леко и увлекателно приключение, в сравнение с това, което ще направи с теб Иренарн-Ррат-Егиатар.



  • Формат: ePub
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Година: 2019
ISBN: 201962971

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: