Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
12 стъпки към суровоядствотопечатна:
12.95 лв.
6.62 EUR -
Моето есе: Примерни разработки върху опредеелена тема за ученици от 7 до 12 клас на СОУпечатна:
3.99 лв.
2.04 EUR -
Най-вкусните рецепти от европейската кухняпечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Бяло, зелено, червенопечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Италианска кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Вкусни картофипечатна:
48.80 лв.
24.95 EUR -
10 - те храни, полезни за мозъкапечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Храните на любовтапечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Всички знания за Държавния зрелостен изпит по български език и литературапечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.