Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Болгарская кухняпечатна:
26.00 лв.
13.29 EUR -
Суперхрани for Dummiesпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Вок Фондю - 150 кулинарни рецептипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR -
Цялостна подготовка за матура по български език и литературапечатна:
9.98 лв.
5.10 EUR -
Тестове за зрелостен изпит по български език и литературапечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Езикът на биратапечатна:
30.00 лв.
15.33 EUR -
Теми и есета по литература за 12. класпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Кулинарна енциклопедияпечатна:
59.70 лв.
30.52 EUR -
2000 световни рецептие-книга:
14.99 лв.
7.66 EURпечатна:
11.99 лв.
6.13 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.