Готварство: организация и функциониране на кухнята
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за робота, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Kниги от същия жанр
-
Ястия със свинско месопечатна: 6.00 лв. -
Усещане за вкус. Пролетпечатна: 9.90 лв. -
Kоктейлипечатна: 2.50 лв. -
Рецепти с телешко и говеждо месопечатна: 2.99 лв. -
Сборник рецепти за заведенията за обществено храненепечатна: 79.00 лв. -
Приготвяне на ястия в микровълнова фурнапечатна: 5.00 лв. -
Постна кухняпечатна: 8.00 лв. -
Лесна кухняпечатна: 7.00 лв. -
Когато душата похапва в Параклисапечатна: 12.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.