Вкусно и здравословно. 52 бързи и лесни рецепти за теб

Вкусно и здравословно. 52 бързи и лесни рецепти за теб

(4.67 от 9 гласа)











Името на книгата я описва прекрасно "Вкусно и Здравословно". Бързи,лесни, вкусни и здравословни рецепти. Подходящи както за спортисти, така и за хора които искат да се хранят осъзнато. Да вземат правилни решения в избора и начина си на хранене. За хора които нямат обичайните 2 часа свободно време за приготвяне на едно ястие. Рецептите са съвкупност както от познатата на Българина кухня, приспособена за хора които държат на здравият дух и тяло, така и модерни супер храни за по изтънчени новойтиви вкусове. 

Съвкупността от бързи,полезни и вкусни рецети, прави книгата подходяща и за работещи Мами чиито график е твърде натоварен с гледане на деца,чистене,ходене на работа и прочее.
 
За Автора
Мариана Хьофнер на 31 години е Диетолог и Фитнес треньор,майка на две деца. Намерила баланса между работа, отглеждане на деца и поддържане на здрави дух и тяло.
Нейната философия за начин на живот е проста и лесна. 
1. 80 % правилно хранене 
2. 20% спорт 
3. Любов в това което прави.
 
Последвайте Мариана в Инстаграм и Фейсбук - Mariana Höfner за още нови вкусни рецепти и съвети за здрав дух и здраво тяло.



  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр




Информация за избраната книга

Информация за избраната книга




Информация за книгата:

Издател: Библио.бг
Категория: Кулинария
Година: 2021
ISBN: 202163741

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: