Варивата
Години наред специалистите по хранене не се осмеляваха да препоръчват варивата за редовна консумация. Днес, обаче, хранителната им стойност, както и лечебните им качества, са вече потвърден факт. И диетолозите не само ги реабилитираха, но са на мнение, че съвременният човек би допуснал сериозна грешка, ако ги пренебрегва в менюто си. Но щеше да е безкрайно скучно, ако ви говорим само колко полезни са варивата. Защото има ли нещо по-вкусно от сварената в глинено гърне манастирска чорба? Или от пикантната люта яхния с царевица, която сме откраднали от латино-кухнята? Да не говорим за ориза, който ни дава безкрайно много възможности да се развихрим.
Kниги от същия жанр
-
Яж и тичайе-книга:
9.00 лв.
4.60 EURпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Любими семейни рецептие-книга:
4.50 лв.
2.30 EURпечатна:
9.00 лв.
4.60 EUR -
Здравословни печивапечатна:
29.85 лв.
15.26 EUR -
Готварската книга на мама Муминкапечатна:
14.80 лв.
7.56 EUR -
10-те храни, за по-добро зрениепечатна:
4.00 лв.
2.04 EUR -
Класическа японска кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Моята кухня 3е-книга:
4.00 лв.
2.04 EURпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Златна книга за тестата и за печиватапечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецептипечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.