Бела - брой 9/2012

Още от поредицата Бела

Бела - брой 9/2012

(4.00 от 1 глас)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Списание „Бела”, брой 9/175, 2012 г.

САЛМА ХАЙЕК е звездата в новия брой на БЕЛА. На арабски името й може и да означава спокойствие, но тя далеч не е тиха вода.
В новия филм „Диваци” тя пак воюва – този път с красавицата БЛЕЙК ЛАЙВЛИ (лицето от корицата на новата БЕЛА). Лайвли, която е голяма почитателка на ОЛИВЪР СТОУН, не може да се нарадва на късмета си да работи с него. Но най-вече – с Хайек.

Има една загадка, която остава неразгадана – защо именно МЕРИЛИН МОНРО става и остава секссимвол номер едно?! Няколко възможни версии са представени в статията „Мерилин – формула за сексибезсмъртие”

За женското пиянство се мълчи. Но е факт, че напоследък жените прекаляват с алкохола и… дори са зависими от него. Защо ще прочетете в статиите „Пиянството на една жена” и „Бутилка в дамската чанта”.

Около думата „хипноза” гъмжи от противоречия и небивалици. Затова помолихме хипнотерапевта ГРЕТИ ИВАНОВА да ни съдейства за развенчаването на най-закостенелите митове за хипнозата. Ще разберете кои са те от статията „Не под, а в хипнозата”.

ЕВГЕНИ ДЕЛЕВ е модератор на „Българския генетичен проект”. Става дума за база данни към една от най-популярните в света лаборатории за генетични изследвания – Family Tree DNA. Повече за проекта ще научите от статията „Българино, знай своите гени!”.

От кой тип е вашата обмяна на веществата, може да се съди по телосложението, кулинарните ви предпочитания, особеностите на храносмилането ви и даже по… характера ви! За да се възползвате от предложението ни за диета според обмяната на веществата, първо направете теста, публикуват в статията „Диета според обмяната”.

Новият моден сезон дойде. Какво ново идва и какво остава можете да прочетете в новата БЕЛА. Накратко: Азия идва, Русия остава; полото идва, джуфката остава; патладжанът идва, портокалът остава; металът идва, туидът остава; кадифето идва, гладката кожа остава…

И още в новата БЕЛА:

- Как да спасите красотата си след отпуска.
- Как да задържите загара по-дълго върху кожата.
- Има ли безопасна козметика и коя е опасната.
- Как да се разбираме по-добре с депресията.
- Как да неутрализираме хората, които постоянно се цупят.
- Какво се крие зад информационната лакомия.
- Какви са тайните на феромоните.
- Какво не бива да забравяме, когато изпращаме детето си в първи клас.
- Какво неочаквано има под полата и под панталона.
- Как изглеждат нашите емоции през очите на Буда.
- Какво подово покритие да изберете.
- Какво обядват далматинците.
- Какво можете да сготвите с микс „Абракадабра”.
И какво ги очаква конкретно през периода от 15 СЕПТЕМВРИ до 15 ОКТОМВРИ – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ.

 



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 2012131170849
Поредица: Бела

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: