Бела - брой 12/2013

Още от поредицата Бела

Бела - брой 12/2013

(4.10 от 21 гласа)











  • Формат: PDF
  • Защита: няма
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

За моделите от серията Kindle е необходимо да конвертирате .epub файловете към .mobi формат с безплатната програма Calibre.

Виж софтуер за четене на е-книги и е-списания.

Четири елемента в услуга на здравето и красотата! За тях ви подсеща декемврийската БЕЛА. Земята, водата, огънят и въздухът са природни сили, готови да ни служат, стига само да ги „повикаме“. Изберете коя от тях е най-близка до вас и я превърнете в приятел на вашето по-здраво и по-красиво Аз.

Знаем, че шоколадът е антидепресант – мигновено подобрява настроението, осигурявайки наслада и на небцето. Жените обожават шоколада и поради редица козметични причини. Шокомаски за лице, вана с шоколад, шоколадови компресии за изглаждане на целулита... Ако този списък ви е заинтригувал – четете повече в статията „Като горещ шоколад за маска“.

Що е то олимпиада на нокти и какви са успехите на България в това състезание? Декемврийската БЕЛА ви разказва за Nailympics – най-голямото и авторитетно съревнование в областта на маникюра и ноктопластиката. За престижния форум, който има формати в различни страни по света, четете в статията „Приказно коледни нокти“.

Психотерапевтичната наука е напреднала много. Резултатите й вече са по-бързи и по-ефективни и методът на холотропното дишане е нейн голям помощник в този процес. Цялата истина за холотропното дишане разкрива интервюто с д-р Мариян Господинов, човекът, положил най-много усилия за популяризирането на метода в България. От материала ще научите още защо въпросната практика е полезна и за болни, и за здрави хора.

Днешните деца не треперят от вълнение пред тайнственото съдържание на красиво опакованите кутии под елхата. Сигурно защото още преди да са поискали нещо, родителите им, вече са им го купили. Затова и те приемат подаръците като нещо, което им се полага. Какво да направим, за да не вадим детския консуматорски дух от бутилката (дори и на Коледа) – четете в „Лавина от играчки“.

Непременно отделете време и празнично настроение, необходими за приготвянето на пълнената коледна тиква на фурна. Как да го сторите ще ви разкрие Сандра Алексиева в рубриката „Преглътни“.

В новата БЕЛА можете да прочетете още:
- Честита Нова(та) 2014… рокля.
- Макияжът, който мъжете харесват.
- В търсене на фризьора.
- Яж, моли се и се лекувай.
- Щастие по време на диета.
- И ще бъда аз най-хубава – от Райна АНГЕЛОВА, психолог.
- Защо искаме децата ни да вярват в Дядо Коледа.
- Подарък да е, с дисплей да е.
- Да вярваш в себе си или да си вярваш?
- Убийците на пластмасата (10 материала на бъдещето).
- Фестивал на деликатесите.
- Доброто старо свинско.
- Правилата на сервиране.
- Островчета на празнични съкровища.
- Какво очаква всички зодии през месец декември – астропрогнози на Михайлина НИКЛЕВА-МИШЕЛ



Още електронни списания

Още електронни списания




Информация за избраното списание

Информация за избраното списание




Информация за книгата:

Издател: Дакс медия
Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2011
ISSN: 20131311708412
Поредица: Бела


Бела е списание за интелигентната жена, която държи на своето развитие и самоусъвършенстване и е отворена за промените, които времето налага.

За жените, които знаят и не знаят какво искат!


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: