The New Art of Japanese Cooking
Written by Japanese cookery guru The Iron Chef, Masaharu Morimoto, this book combines European and Western cooking techniques and ingredients with Japanese roots. It contains 125 recipes. It also helps you discover how to slice and cure fish, properly eat sushi and learn about the origins and significance of rice, soy sauce, tofu, and blowfish.
Kниги от същия жанр
-
Coralineпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
The Story of Modern Architectureпечатна:
17.90 лв.
9.15 EUR -
New Paris Interiorsпечатна:
59.95 лв.
30.65 EUR -
The Imaginary Girlfriendпечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
The Picture of Dorian Grayпечатна:
26.90 лв.
13.75 EUR -
The Forge of Darkness: The Kharkanas Trilogy 1печатна:
27.90 лв.
14.26 EUR -
Men, Small Sizeпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Street Photography Nowпечатна:
49.90 лв.
25.51 EUR -
Birdmanпечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Dorling Kindersley
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2007
Страници: 272
ISBN: 9781405328982
Баркод: 9781405328982
Тегло: 1.45 кг.
Размер: 23.60x28.30 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.