Story- брой 51/2012

-25%
е-списание - Story- брой 51/2012

Още от поредицата Story

Story- брой 51/2012

(3.33 от 3 гласа)Дария - пазителката на Дарко и Ромина

За първи път след раждането на дъщеря им Дария, Дарко и Ромина разкриват в съвместно интервю как се чувстват с новия член на семейството си.

И двамата са категорични, че искат още деца, а футболистът не пести комплиментите си към половинката си, която е поела по-голямата част от грижите за малката. "Естествено, че повечето грижи за детето се падат на майката, но и мен ме събужда нощно време", обяснява Дарко в новия брой на списание Story.

"Дария пази нас, вместо ние нея. Понякога сутрин я взимаме да спи между нас. Заспиваме и по едно време Дарко се събужда и гледа две очи срещу него. А тя тихичко си лежи и гледа мене, гледа него, без да ни притеснява.", допълва Ромина.
Как се отразява на семейството животът в Израел, сменя ли Дарко памперси и къде искат да се роди следващото им дете, Ромина и Дарко споделят в първото си съвместно интервю в новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 19 декември.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121312819151
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: