Story - брой 44/2013

-25%
е-списание - Story - брой 44/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 44/2013

(3.83 от 6 гласа)Махмуд зарязал бременна жена заради Лияна

В новия си брой списание Story прави шокиращо разкритие за живота на Лияна, а именно, че заради нея бащата на детето й Махмуд е зарязал бившата си приятелка.

При това момичето е било бременно. Същата история се случила на Лияна няколко години по-късно, но главният герой в нея беше друг - футболистът Благой Георгиев. Той също като Махмуд изостави тогава бременната в деветия месец Христина, за да се отдаде на любовта си с фолк певицата.

Оказва се, че повечето връзки на Лияна са все с обвързани мъже, като любимият й преди Махмуд - Фалконети, също бил обвързан, когато започнала връзката му с певицата.

Какво се случва с другото дете на Махмуд и каква е истината за връзката й с наркобоса Фалконети, можете да разберете само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
ISSN: 20131312819144
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: