Story - брой 43/2013

-25%
е-списание - Story - брой 43/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 43/2013

(4.83 от 6 гласа)Кой може да раздели Иван и Андрей?

Вече 15 години Иван и Андрей не само вървят заедно напред и нагоре в телевизионната джунгла, но все още могат да се обръщат един към друг с „миличко“.

Как са съумяли да се запазят като колеги и приятели толкова време, двамата телевизионери споделят само в новия брой на списание Story.

"Най-общо казано ние не се натоварваме един друг и не се състезаваме кой е по-велик. Когато спорим, в 99,9% от случаите е само по работа.", обяснява Иван.

"Тандемът ни може да се разпадне професионално, ако в един момент никой не иска вече да ни вижда заедно на екран и това не е невъзможно", допълва го Андрей.

Как успяват да поддържат това лудо темпо на работа, колко са важни за тях парите, кое определят като най-грешното си професионално решение, Иван и Андрей разкриват само в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819143
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: