Story - брой 42/2013

-25%
е-списание - Story - брой 42/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 42/2013

(1.00 от 1 глас)Тризначките: Бизнесмен ни искаше за компаньонки

Тризначките направиха една откровена изповед в новия брой на списание Story, в която разкриват, че преди години бизнесмен е искал да ги направи компаньонки.
"Един господин ни се обади, искаше от нас да ходим в компании с мъже, които той ни посочи. Беше си въобразил, че ще работим като компаньонки. Звъня няколко пъти и ние се правим на по-тъпи, отколкото сме, за да научим колкото се може повече информация. Вечеряхме, говорихме си, до съществената част не се стигна, защото този човек беше убит", разказва Вяра.

Какво се е случило през последните седем години, след като участваха в Big Brother, намериха ли вече любовта, как се издържат и какви планове имат за бъдещето, можете да разберете от новия брой на списание Story, който ще е на пазара на 16 октомври.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819142
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: