Story - брой 41/2013

-25%
е-списание - Story - брой 41/2013

Още от поредицата Story

Story - брой 41/2013

(5.00 от 1 глас)Лияна е за забавление на Тервел

Въпреки че медиите и зрителите на VIP Brother не спират да коментират флирта между Лияна и Тервел Пулев, близките на боксьора са категорични, че между двамата няма нищо сериозно.

В новия брой на списание Story една от каките на спортиста - Виктория, даде да се разбере, че брат й по-скоро се забавлява в Къщата, отколкото да влага някакви сериозни чувства в отношението си с Лияна.

„Сигурна съм, че Тервел държи на жена си и това, което се случва в Къщата, дори не мога да го нарека временно увлечение. По-скоро е начин да се забавлява, прави го за разнообразие и надали ще стигне до някаква връзка. Всичко ще си остане дотам. Знам как ще се развият нещата, защото познавам брат си“, категорична е Виктория.
Като какъв определя Тервел сестра му, разделен ли е боксьорът с половинката си, можете да разберете в новия брой на списание Story.е-списание

1.49 лв. | Стара цена: 1.99 лв.

Спестявате: 0.50 лв. (-25%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж (Не e за Kindle)
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131312819141
Поредица: Story


„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: